Υλικά
Σε μεγάλο μεταλλικό μπωλ ανακατεύω όλα τα υλικά με αυγογδάρτη (γάλα+ κρ.γάλακτος+ζάχαρη+espresso+σιρόπι) και βάζω κατάψυξη για 2 ωρίτσες. Μετά στην παγωτομηχανή γρήγορα για περίπου 25 λεπτάκια (όσο να πήξει, το παρακολουθείτε)
- 1 1/2 φλυτζάνι γάλα
- 3/4 φλυτζ. ζάχαρη
- 400ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
- 1/4 φλυτζ. σιρόπι σοκολάτας
- 1/2 φλυτζ espresso παγωμένο
Σε μεγάλο μεταλλικό μπωλ ανακατεύω όλα τα υλικά με αυγογδάρτη (γάλα+ κρ.γάλακτος+ζάχαρη+espresso+σιρόπι) και βάζω κατάψυξη για 2 ωρίτσες. Μετά στην παγωτομηχανή γρήγορα για περίπου 25 λεπτάκια (όσο να πήξει, το παρακολουθείτε)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου